Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

1,5-kerroksisen talon ulkoverhouksen uusiminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

110 m2

 Sijainti

Masku

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

26.02.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Julkisivuremontti

Kuvaus

1,5-kerroksinen puutalo Askaisissa. Tasakertaan asti hirsirunko, yläkerta lautarakenteinen. Nykyinen verhous rimalaudoitus, joka on tullut tiensä päähän aikaa sitten. Verhottavaa on noin 110 neliötä, kun ikkunat ja ovet vähennetään talon ja kuistin seinien pinta-alasta. Talon ulkomitat 6,6 x 8,3m plus kylmä kuisti 2x3,1m. Korkeus tasakertaan pitkillä sivuilla 3,7m. päädyssä 3,9, ja harjakorkeus päädyssä 6,85. Ikkunoita on paljon ja monen kokoisia.
Eteläseinällä on yläkerrassa ovi ja parveke, joista haluaisin päästä eroon - parvekkeen kannatinpalkit voi varmaan sahata poikki? Oven tilalle tulisi uusi ikkuna, vanhat ikkunat remontoin myöhemmin.
Hirsitaloon haluan ehdottomasti hengittävät materiaalit ja maalit eli huokoinen, ilmeisesti Tuulileijona-tuulensuojalevy ja hengittävät maalit verhoilupaneelissa. Pohjamaalattu tai valmiiksi maalattu punainen, valkoiset ikkunanpuitteet ja ovenpielet. Varmaankin vaaka- ja pystypanelointi, jossa välissä poikkipelti tuuletusraon suojana? Ikkunapellit mukaan tarjoukseen, mutta räystäänaluslautojen vaihto vain, jos tarpeen, ne on varmaan uusittu kattoremontissa kymmenkunta vuotta sitten. Nykyiset räystäät ja syöksytorvetkin menettelevät pesun jälkeen, jos vain suostutte ruuvaamaan ne takaisin paikoilleen. Tikkaita tarvitaan katolle ja palotikkaiksi, mutta lumiesteet ovat tarpeettomia, koska lumet (mitkä lumet?) eivät ohjaudu ovelle.
Samalla, kun ulkoverhousremonttia tehdään, lisäeristän kylmän kuistin, mutta ekovillat saan sinne itsekin, kun verhouslaudat puretaan - kuistin verhouksen voin itse asiassa purkaa itsekin, kun siinä ei tarvita telineitä.
Eli materiaalit, purku ja rakentaminen urakkaan. Jos matkan varrella tulee yllätyksiä, miten laskutatte lisätyöstä?  

Tärkeä kysymys on myös, miten pian ehtisitte tehdä työn, ja onnistuuko se näillä keleillä talvialennushintaan?

Julkisivu
- Nykyisen julkisivun materiaalina on paneeli/puuverhous
- Vanhan julkisivun purku


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Katso remonttien hintoja alueella Masku

Tarvitsetko apua?

Kysy apua