Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Eteisen laatoitus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

4 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1939

 Remontin toteutus

05.05.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Laattalattian asennus
Asbestikartoitus

Kuvaus

Lattiaremontti
- Ei tarvetta vanhan lattian purkutöille
- Uuden lattian materiaalina laatta

Hei,

Hahmoittelemme eteisen puulattian korvaamisen lattialaatoilla. Ajatuksena saada eteiseen sellaiset laatat jotka kestävät likaa ja kulutusta hieman enemmän. Laattoja tulisi joitakin metrejä, tarkat mitat ei ihan tiedossa, mutta eteisen leveys on 1.5m (- kaapin viemä tila, n. 40cm) ja pituus n. 3m yhteensä, mutta laatoitusta ei välttämättä tulisi ihan koko matkalle. Muuten lattia asunnossa hiotaan/lakataan/maalataan vaaleaksi, mahdollisesti valkoiseksi/läpikuulto.

Välioven kohdalla hieman vaikeita kohtia, mutta ei varmasti mahdottomia osaavalle tekijälle.

Aikataulusta. Asbestikartoitus teetetään 7.3 ja aloittamme kokonaisvaltaiset purut toivottavasti heti 8.3. Remontoitavaa riittää ja työvaiheet karkeasti purku -> katto ja seinät -> lattia -> keittiö ja kaapit (+ jossain välissä kylppäri), joten tämä laatoitus pitää saada tehtyä jossain kohtaa seinien ja kaappien rakentamisen välillä. Aikataulu siis jokseenkin joustava vielä toistaiseksi, mutta mahdollisesti maaliskuun lopussa tai viimeistään huhtikuun alussa.

Kerro mielellään, mikäli sinun kautta saa laatat hyvään hintaan. Ehdota mielellään jo jotain tiettyä laattaa, mikäli kuvien ja muun kuvauksen myötä tästä heräsi jonkinlainen visio.

Paikan päälle pääsee ehdottomasti tutustumaan tarkemmin ennen virallisen tarjouksen jättämistä, mutta kerro mielellään edes karkeasti suuntaa antava kustannusarvio (mieluiten eritelty työt ja materiaalit). Parhailta vaikuttavat tekijät otetaan tutustumiskäynnille.

Kiitos!


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua

;