Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kattoterassin lattian ja aitojen uusiminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

35 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

2010

 Remontin toteutus

26.06.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Terassin rakentaminen
Aitatyöt

Kuvaus

Kattoterassin uusiminen, kattoterassin pinta-ala 35m2, sivut 5 metriä ja pääty 7 metriä. Kattoterassin pohjalla on kaksinkertainen bitumi, jossa kaadot päätyyn ja keskelle joissa rännit. Bitumin päällä tukipuut joiden päällä kestopuulattia. Nykyisten kaiteiden tolpat on kiinnitetty runkoon bitumin läpi ja tolpat tulee uusia.

Tehtävät
- nykyisten kaiteiden tolppien ja lattialautojen purku
- lattiaan ruskea kestopuu 120mm leveä lauta (laudat leveyssuuntaan eli 7 metriä pituus ja 5 metrin matkalle). Nykyisen lattian tukipuut voi luultavasti käyttää uudelleen eli käytännössä ei tarvitse muuta kuin vaihtaa laudat.
- lattian keskellä oleva ränni tehty kahdesta osasta ja liepeet ovat kiinni bitumin välissä. Kahden osan välinen sauma tulee tiivistää kestävällä tavalla.
- terassin kaiteet tulee uusia kokonaan, tolppia myöten. Kaide on noin metrin korkuinen, ja toiveena on metalliset tolpat (nykyiset 95mmx95mm) nykyisten tilalle (vaihtoehtoisesti kestopuiset tolpat), joiden väliin puiset kaiteet jotka nykyisen kaltaisesti tehty pystysuuntaisesti asennetusta ruskea kestopuu 21 x 45 mm noin sentin raoilla. Päälle sään suojaava pelti tai vastaava sään suoja. Kaidepuut tulee maalata (jos mahdollista) tumman harmaaksi


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua

;