Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

7 m2

 Sijainti

Pukkila

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

12.07.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Rivitaloyhtiön saunallisen yhtiön kylpyhuoneremonttiin tekijää:

Taloyhtiö aloittaa purku- ja kuivatustyöt heti juhannuksen jälkeen, jotka menevät taloyhtiön laskuun. Kylpyhuoneesta on löytynyt kosteutta (pinta), mutta ei vielä tiedetä kuinka paljon kosteutta on ja kauanko kuivatus kestää.
Etsimme purku- ja kuivatustöiden jälkeiseen työhön remontillemme tekijää, joka pystyisi aloittamaan työt mahdollisimman pian kuivatuksen jälkeen eli arviolta viikko 27 tai 28, todennäköisesti viikko 28 eli 12.7.

Kylpyhuoneessa on nyt muovimattoa seinät ja lattia. Kylpyhuone tarkoitus uusia vastaamaan nykyaikaa eli laatoitetaan kauttaaltaan. Kalusteet ja hanat uusitaan (wc-pönttö jää koska se on suht uusi). Saunaa ei remontoida kuin vain lattiaosuus jossa nyt muovimatto, jonka tilalle tulee laatoitus.

Meillä on K-raudasta ostettuna valmiiksi lattialaattaa 10*10 cm. Kalusteet voimme hankkia itse, samoin loput laatat, mutta jos tekijällä on suhteita rautakauppaan niin myös kuuntelemme nämä vaihtoehdot. Materiaalit kuten saumaaineet ja muut remonttin vaativat tarvikkeet tulisivat remontin tekijän kautta.

Mieluiten pyydämme tarjousta urakkahinnalla, mutta myös tuntiveloitus tarjoukset otamme vastaan. Kuvat voin lähettää whatsappilla tai sähköpostitse.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua

;