Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

3 m2

 Sijainti

Tammela

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

15.11.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Alkuperäinen 1975 vuoden kylpyhuone olisi tarkoitus modernisoida. Naapuritalossa on myynnissä täsmälleen samalla pohjapiirustuksella asunto, jossa kylpyhuone on remontoituna ja jossa pääsin käymään ottamaan kuvat. Tavoitteena olisi siis saada minun vanhasta kylpyhuoneesta samanlainen kuin naapuritalon remontoidusta kylpyhuoneesta.

Huomioitavaa on normaalien laatoitustöiden lisäksi käsienpesualtaan siirto oven viereen nurkkaan, pesukoneen poistovesiliitännän veto laattojen alla lattiakaivoon, pidé-suihku käsienpesualtaan yhteyteen, vaalean kattopaneelin asennus, lattialämmitys sekä "taittuvan suihkukaapin" asennus. Suihkukaapin ovet kääntyvät sisään, jolloin ne eivät ole viemässä tilaa silloin, kun suihkua ei käytetä. Lisäksi remontoidun asunnon omistaja kertoi, että urakoitsijoita saattaa kiinnostaa, että käsienpesualtaan vesi on siirretty tulemaan seinän takana olevasta keittiöstä.

Kylpyammeelle minulla on jo halukkaita ottajia, joten olen todennäköisesti vienyt sen jo pois siinä vaiheessa, kun urakoitsija tulee paikalle aloittamaan työt.

Tämankaltaisesta työstä haluaisin nyt sekä hinta- että aikatauluarvion.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua