Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lvi-urakoitsijan pientarve: Astianpesukoneen väliaikainen poiskytky sekä uudelleenasennus (+vuotokaukalon asennus), Pyykinpesukoneen muuttoasennus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.08.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Pienet putkityöt

Kuvaus

Lvi-työn yhteenveto:

Pieni urakka, joka koskee astianpesukoneen pois- ja uudelleenasennusta (2 käyntiä) sekä jommalla kummalla kerralla tapahtuvaa pyykinpesukoneen asennusta. Työhön tulee sisältyä vuotokaukalon asennus astianpesukoneen alle.

Tarkemmat tiedot:

Lattian asennuksen vuoksi lvi-urakoitsijaa pyydetään tilapäisesti irrottamaan keittiön astianpesukone, siirtämään se huoneiston kylpytilaan säilöön, ja asentamaan sama kone takaisin paikoilleen olemassaolevilla liitännillä työn valmistuttua. Edellyttää siis kahta käyntikertaa. Tavoitteena on jatkaa lattiaa astianpesukoneen alle vastaavalta osalta kuin minne parketti nykyisellään ulottuu, eikä muutoksia lvi-liitäntöihin tai rakenteisiin tehdä.

Jos huoneiston astianpesukoneen alla ei vielä ole vuotokaukaloa ja jos yhtiö sitä edellyttää, työn tilaaja edellyttää lvi-urakoitsijaa asentamaan astianpesukoneen alle urakan yhteydessä myös vuotokaukalon. Tilaaja maksaa vuotokaukalon ja toimittaa sen valmiiksi asennuspaikalle, jos kaukaloa ei vielä ole olemassa.

Tarjouspyynnössä toivotaan myös, että sama urakoitsija asentaa myös jommalla kummalla käyntikerralla pyykinpesukoneen kylpytilan olemassaoleviin liitäntöihin. (Pyykinpesukone tuotu kohteeseen valmiiksi.)

Työn tavoiteaikataulu noin to 10.6.- to 17.6.2021 välisenä aikana (neuvoteltavissa / tarkka aika vahvistuu kun lattiaurakoitsija kiinnitetään).

Tilaaja edellyttää, että asentavalla yrityksellä on vastuuvakuutus asennusvirheiden varalta.

Jos lvi-toimijan kanssa tehdään sopimus, sovitaan tässä tapauksessa kirjallisesti työtilauksesta ja tilaaja myös edellyttää urakoitsijalta laskun ja kuitin.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua