Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Olohuoneen katon maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

55 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1959

 Remontin toteutus

30.06.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisäkaton maalaus

Kuvaus

Hei.

Samantyyppinen ilmoituksemme oli aiemmin esillä tässä palvelussa, mutta koska aikataulut ja systeemit muuton myötä venyivät, niin ollaa vasta nyt pääsemässä takaisin asiaan. Ja on parempi kilpailuttaa työ siksi kokonaan uudelleen ja sulkea vanha.

Mutta asiaan: Meillä on asunossamme Helsingin Roihuvuoressa yksi huone (olohuone), jossa kalkkirappauskatto on alkanut lohkeilla pahasti ja osa paloista kokonaan irronnutkin. Asunto olisi menossa myyntiin ja sen olohuoneen katto pitäisi kunnostaa. Kenties siihen tarvitaan kokonaan uusi rappaus ja maalit, mutta ammattilainen varmaan osaa ehdottaa/ sanoa paremmin. Esivalmistelua tehty sen verran, että vanhasta rappauksesta otettu asbestinäyte labrassa, eikä siinä asbestia.

Emme enää asu asunnossa, joten nyt muuton jäljiltä se on tyhjä ja siellä on helppoa tehdä remonttia. Asunto on piakkoin menossa välittäjälle myyntiin ja olisi hyvä saada tuo katto asia kuntoon. Asunnolle pääsisi remontoimaan juhannuksen jälkeen ti 27pv kesäkuta alkaen, kun tulemme pois reissusta takaisin kaupunkiin.

Etsitään ammattilaista, joka osaa tehdä hyvän työnjäljen, pinnan ja tietysti pitkäikäisen jäljen. Ja hinta voisi olla kohtuullinen ja takuu työlle löytyä myös. Kotitalousvähennykset yms. systeemit mukaan.

Tilan koko on 6400mm x 4000mm. Tilassa on jakajana yksi korkeahko vaatekaappi, mutta sen päällä on noin puoli metriä vapaata tilaa, ehkä siinä mahtuu operoimaan ja se on melko pieni tila kokonaisuudesta minkä se ottaa.

Laitoin jotain kuvia liitteeksti tämän hetkisestä tilanteesta. Voin täydentää myöhemmin lisäkuvilla, kun pääsen asunnolle käymään.


Maalaus:
- Koti
- Katot
- Maalattu sisäkatto


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua

;