Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

OMAKOTITALON PIHAURAKKA (SANEERAUS)

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

642 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

2018

 Remontin toteutus

12.03.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Viherrakentaminen
Tien rakentaminen

Kuvaus

1. Kohde
Vuonna 2018 valmistunut omakotitalokiinteistö

2. Tilaaja
Kuluttajia

3. Urakka
Saneerataan piha tämän tarjouspyynnön ja liitteenä olevan toteutussuunnitelman mukaisesti.
Urakoitsijan tulee tiedostaa, että tilaajana on kuluttajat ja urakoitsijan tulee huomioida tämä mahdollisena lähtötietojen puutteena esimerkiksi lisäkysymyksiä esittämällä. Urakoitsijan tulee huomioida mm. mahdolliset kaapeleihin ja sade/hulevesijärjestelmiin liittyvät kysymykset urakan aikana tapahtuvien vahinkojen välttämiseksi.

Toteutussuunnitelmassa esitettyjen pyramidiportaiden alle jää kulku talon alapohjaan. Tämä tulee huomioida urakassa siten, että talon rakenteille turvallinen pääsy alapohjaan on käytössä myös jatkossa.

4. Urakkamuoto
Urakkamuoto on kokonaisurakka. Urakoitsija vastaa kaikkien materiaalien ja tarvikkeiden hankinnasta, joita ei ole erikseen sovittu tilaajan vastuulle.

5. Hinta
Urakka on kiinteähintainen urakka.

Urakoitsijan tulee sitoutua tekemään tilaajan mahdollisesti tilaamat lisä- ja muutostyöt.

Urakoitsijan tulee ilmoittaa tarjouksessaan hinta lisä- ja muutostöille.

Urakan maksuerätaulukon tulee olla takapainotteinen siten, eli tilaaja suorittaa maksuja vain tehdystä työstä ja asennetuista materiaaleista työn etenemisen mukaisesti (tai vaihtoehtoisesti koko urakkasumma maksetaan urakan valmistuttua).

6. Aikataulu
Tilaajan tavoitteena on saada urakka valmiiksi mahdollisimman pian keväällä / alkukesällä 2024.

Urakoitsijan tulee ilmoittaa tarjouksessaan töiden aloitus- ja valmistumisajankohta.

Aikataulussa tulee huomioida, että kohteen läpi kulkee rasitetie toiselle omakotitalokiinteistölle. Urakassa tulee pyrkiä siihen, että rasitetie on mahdollisimman lyhyen aikaa pois käytöstä. Urakoitsija vastaa viestinnästä naapureiden kanssa.

7. Urakoitsijan taustat
Urakoitsijalla tulee olla y-tunnus ja tilaajalla tulee olla mahdollisuus saada kotitalousvähennys urakoitsijan suorittamasta työstä.

Urakoitsija vastaa siitä, että urakoitsijalla on voimassa olevat toiminnan vastuuvakuutukset ja että urakka on asianmukaisesti muuten vakuutettu.

Urakoitsijalla ei saa olla maksamatonta verovelkaa eikä meneillään olevia maksukyvyttömyysme-nettelyitä. Allekirjoittamalla urakkasopimuksen urakoitsija vakuuttaa, että sillä on edellytykset toteuttaa koko urakka sopimuksen mukaisesti ilman tiedossa olevaa tai tunnistettua riskiä taloudellisista tai muista haasteista.

Urakoitsija (tai urakoitsijan toimittaja) ei saa olla kansainvälisten pakotteiden piirissä.

8. Sovellettavat ehdot
Urakasta tehdään erillinen urakkasopimus, jonka perustana on Rakennusalan töitä koskevat ylei-set kuluttajasopimusehdot RYS-9 1998, hyvä rakennustapa, alan yleiset standardit, ohjeet ja vaa-timukset sekä Espoon rakennusjärjestys.

Urakkasuorituksen ja sen lopputuloksen tulee täyttää toteutussuunnitelman sisältö. Mikäli toteu-tussuunnitelman ja hyvän rakennustavan välillä on ristiriitaa, toteutetaan työ hyvän rakennusta-van mukaisesti. Urakoitsijan tulee informoida tilaajaa välittömästi, jos urakoitsija havaitsee ristiriidan toteutussuunnitelman ja hyvän rakennustavan välillä.

Liitteet:
1. Toteutussuunnitelma
2. Kaapelit
3. Palkollisentien rakennussuunnitelma ja poikkileikkaukset


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua