Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pienen jo puretun WC:n avaimet käteen -remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

1 m2

 Sijainti

Karkkila

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

18.09.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Kyseessä on pienen, noin 1x1,2 m kokoisen WC:n "avaimet käteen"-remontista. WC on valmiiksi jo purettu. Pöntön ja vesipisteen paikkaa ei tarvitse siirtää, kuten ei myöskään lattiaviemärin.

Lattiaan tarvitaan eristys (vanhat purut poistettu), levytys, sähköinen lattialämmitys ja laatoitus. Seiniin ja kattoon uusi levytys sekä mahdolliset koolaukset alle. Katto ja 3/4 seinistä maalataan, yksi laatoitetaan. Laatoituksen osalta haluamme osaavan kaverin, laatoitus tehdään kerralla hyvin.
Kaikki tarvittavat sähkötyöt kuuluvat urakkaan (lattialämmitys, sähköt valaistukselle sekä pistorasialle). Lisäksi tila vesieristetään (sertifioinnit oltava kunnossa).

"Vanhat" oleamassaolevat pönttö+käsienpesuallas+kaappi asennetaan. Hankimme myös itse lattiaan ja yhdelle seinälle tulevat laatat sekä valaisimet. Muut tarvikkeet tulevat urakoitsijalta. Voimme olla apumiehenä pienissä askareissa, kuten esim. seinien ja katon maalaamisessa.

Toivottu ajankohta remontille on elo-syyskuussa. Ilmoita tarjouksessasi myös arvio työhön kuluvasta ajasta. Yhteydenotot VAIN sähköpostitse.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Katso remonttien hintoja alueella Karkkila

Tarvitsetko apua?

Kysy apua