Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pihan parkkipaikan rakennus kivituhkasta

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

106 m2

 Sijainti

Iitti

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

05.07.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Pihasuunnittelu

Kuvaus

AUTOPAIKOITUKSEN RAKENTAMINEN

Kohteen mökkikiinteistö sijaitsee Iitissä (kasvuvyöhyke II). Toimeksiannon kohteena on autopaikkojen rakentaminen. Pihasuunnitelman mittakaava on 1:500 eli yksi sentti suunnitelmassa vastaa viittä metriä luonnossa. Kohteena olevan tulevan autopaikan koko on noin 106m2.

Piha-alue siistitään rikkakasveista. Alueen reunaan asennetaan reunakivet (esim. nupukivi) rajaamaan hiekka-aluetta ja nurmikkoa. Routivaa maata poistetaan ainakin 30 cm syvältä, lisätään kivituhkaa (raekoko 0-8 mm), tasoitetaan ja tiivistetään. Kivet asennetaan samaan korkoon nurmikon ja piha-alueen kanssa. Piha-alue katetaan esim. seulotulla hiekalla (raekoko 0 – 8 mm).

Rannalta siirretään kiviä piha-alueen reunaan suunnitelman mukaisesti. Kivet istutetaan harvakseltaan maahan siten, että ainakin 1/3 kivestä on maan alla. Kivien väleihin tulee suunnitellut kasvit. Rakennusten ympäriltä, vähintään 50 cm:n leveydeltä, poistetaan myös routiva maa-aines, tasoitetaan ja tiivistetään sekä laitetaan singelikiveä (raekoko 8-16 mm) reilu kerros.

Toivomme tarjoukseen kuvasta materiaaleista ja erittelyä työstä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua

;