Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Piharemontti terassin purku ja rakennus

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

36 m2

 Sijainti

Porvoo

 Rakennuksen ikä

35

 Remontin toteutus

11.06.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Talon purkaminen
Viherrakentaminen
Terassin rakentaminen

Kuvaus

Pyydän tarjousta nykyisen maanvaraisen terassin (3,6m x 4m) purkutyöstä ja uuden terassin (9m x 4m) rakennustyöstä. Työ tehdään kesällä 2024
Vanha kestopuuterassi puretaan ja purkujätteet viedään pois urakoitsijan kustannuksella.
Uuden terassin rakentamisesta saa antaa kaksi eri hintaa toteutuksen mukaisesti. Piha-alue, jonne terassi tehdään, on tasamaata. Terassi tehdään painekyllästetystä puusta.
1. Terassi tehdään maanvaraisena. Pintamaa kuoritaan pois (noin 20 cm) niin että kaatoa tulee hieman ulospäin. Tämän jälkeen pinta tasoitetaan 20 cm murskeella. Murskeen alle tulee kasinkertainen harso estämään ruohon kasvua.
Urakoitsija hankkii murskeen ja suodatinkankaan, sekä pois kuljettaa pintamaat. Pohjakehikko tehdään murskeen päälle. Urakoitsija esittää tarjouksessa pohjakehikon tiheyden ja materiaalin. Urakoitsija esittää juoksujen ja terassilautojen materiaalin ja niiden tiheyden.

2. Terassi tehdään pilariharkkojen päälle. Pintamaa kuoritaan pois (noin 10 cm) niin että kaatoa tulee hieman ulospäin. Tämän jälkeen pinta tasoitetaan 10 cm murskeella. Murskeen alle tulee kasinkertainen harso estämään ruohon kasvua.
Urakoitsija hankkii murskeen ja suodatinkankaan, sekä pois kuljettaa pintamaat. Urakoitsija tekee pilareille paikat ja muuraa niihin 20cm kevytbetoniharkot. Tarjouksessa kerrotaan, montako pilaria urakoitsija tekee. Urakoitsija esittää tarjouksessaan pääpalkkien ja kannatinpalkkien ja terassilaudoituksen tiheydet, koot ja määrät.

Muuta. Kaikki puuosien kiinnitykset tehdään ruuveilla. Urakoitsija voi halutessaan tarjota myös puumateriaalit. Urakoitsija antaa arvion puumateriaalien menekistä.
Urakoitsija vie pois kustannuksellaan kaikki rakennusaikaiset roskat ja lankut.
Kaikki työssä poistetut pintamaat pois kuljetetaan urakoitsijaan kustannuksella.
Urakoitsijan tulee toimittaa tietoja vastaavista referenssikohteista. Urakoitsija ehdottaa tarjouksessaan työn aloitus ja suoritusajan tilaajalle.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua

;