Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Purkutyöt kylpyhuoneremonttia varten

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

40 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1914

 Remontin toteutus

05.06.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneen täysremontti
Sisäseinän purkaminen

Kuvaus

Huoneiston kevyet purkutyöt uusien kylpyhuoneiden (ja keittiön) rakennusta varten. Purettavat kohteet/tilat:

(1) Vanha kylpyhuone puretaan kauttaaltaan poislukien nykyinen wc/suihku-tila (1.1), jossa tarkoitus purkaa vain laatat (saunassa käytetään nykyisiä kaatoja ja linjakaivoa). Tämän lisäksi tehdään aukko keittiöön meneville putkille (1.2) ja toinen aukko väliseinään (1.3) keittiön aamiaskaappia varten.

(2) Kevyen väliseinän purku. Rakennettu pari vuotta sitten, ei-kantava rakenne. Todennäköisesti vain kipsilevyä ja lankkua.

(3) Vanhan keittiön seinien/lattian avaus uuden kylpyhuoneen rakennusta varten. Keittiössä tällä hetkellä puulattia. Keittiökalusteita ei tarvitse purkaa, ne ovat alta pois ennen kuin purku alkaa.

Kohde remontoitu pari vuotta sitten kauttaaltaan, ei löytynyt asbestia. Urakoitsijalta edellytetään asiaankuuluva alipaineistus pölyn leviämisen estämiseksi. Tehtyjen purkujen on oltava sillä tasolla, että LVI/sähköasentaja voi tulla paikalle tekemään asennuksia välittömästi purkujen jälkeen. Valittu urakoitsija saa käyttöönsä tarkemmat LVI- ja rakennesuunnitelmat, ja tarkoituksena on pitää yksi palaveri LVI-asentajan kanssa ennen purkutöiden aloittamista.

Kohde sijaitsee alimmassa kerroksessa maatasolla (esteetön pääsy), joten jätteen poisvienti onnistuu helposti. Kohteeseen ei pääse valitettavasti tutustumaan ennen kuin lähempänä aloitusajankohtaa. Kohteesta löytyy kuitenkin kuvia, videoita niin ulkopuolisista kuin seinän sisäisistä materiaaleista edellisen remontin jäljiltä.

Kerrothan tarjousta tehdessäsi sopivan aloitusajankohdan, arvioidun keston ja sopivan tason erittelyn kustannuksille per työvaihe.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua