Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähkötyöt

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Kokkola

 Rakennuksen ikä

1978

 Remontin toteutus

27.12.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Sähköasennus

Kuvaus

Mulla on remontti sovittu 23.-27.10. Remonttifirma oli ulkoistamassa sähkötyöt firmalle, mistä sain pitkällä viiveellä vastauksen, ettei se saa asentajaa paikalle sillä viikolla. Pitäisi siis löytää toinen sähköasentaja töihin sille viikolle tai mahdollisimman pian sen jälkeen. Kohde on kerrostaloasunto n. 1km Kokkolan keskustasta.

Mulla tulee nettijohto seinän läpi, ja siihen on aiemmassa remontissa asennettu pistokkeet toiselle puolelle. Nyt remontoitavalla puolella on vastaava pistokelaatikko mut johdon päässä, koska se ei mahtunut seinään niin, että olisi vielä saanut kiinteestä kaapista oven auki. Tarkoitus olisi vetää johdot jalkalistan takaa huoneen vastakkaiselle puolelle, ja laittaa sinne pistokkeet. Jotain mielellään lisäksi peittämään seinässä oleva reikä, mut en oikeen tiedä mitä se olis.

Toisessa huoneessa kävi aiemman remontin jälkeen niin, että vaatekaappi ei mahdu katkasijan ja pistorasian takia siihen mihin oli tarkoitus, eikä sille ole oikein tilaa muuallakaan. Noi katkaisija ja pistorasia on aika kaukana ovenkarmista, joten haluisin selvitellä millanen homma olis siirtää niitä lähemmäs ovenkarmia. Mielellään pinta-asennuksena koska seinä on betonia.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Katso remonttien hintoja alueella Kokkola

Tarvitsetko apua?

Kysy apua