Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sokkelin uudelleenpinnoitus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Kotka

 Rakennuksen ikä

1991

 Remontin toteutus

26.09.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sokkelin korjaus

Kuvaus

Talossamme suoritetaan parhaillaan salaojaremonttia. Remontin aikana sokkelin koristepinnoite on osittain irronnut ja joillakin alueilla maanpintaa tullaan laskemaan, jonka takia talon sokkelin betoniharkot tulevat näkyville, maan pinnalle. Sokkeli tulisi uudelleenpinnoittaa, ennen kuin uuden patolevyn listat kiinnitetään. Aikataulu on varmasti neuvoteltavissa.

Nykyinen sokkelin päällyste, on jonkinlainen laasti, jossa on kiinni kivirouhe. En osaa sanoa pitääkö vanha pinnoite poistaa ensin, mutta tästä voidaan varmasti sopia. Tärkeintä on, että lopputulos on siisti ja kestävä.

Talon ympärysmitta on ~55 metriä. Sokkelin pinnoitteen pinta-ala vaihtelee suuresti eri seinillä. Esimerkiksi idän puoleisella seinällä sokkelin pinnoitetta ei ole juurikaan näkyvillä terassin takia, kun taas länsipuolella sokkelin pinnoite yltää yli 2 metrin korkeuteen. (Havainnollistettu kuvissa.) Sokkelin koristepinnoite kulkee länsiseinällä myös ovien ja ikkunoiden ympärillä.

Poistetaan vanha pinnoite tai ei, tulisi sokkeli varmaankin tasoittaa jollakin laastilla. Tämän jälkeen haluaisimme uudeksi pinnoitteeksi yksivärisen rouhepinnoitteen (Tikkurila Yki tai vastaava).

Olemme myös avoimia ehdotuksille, kuinka uudelleenpinnoitus kannattaisi suorittaa.

Kohdetta saa tulla katselmoimaan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua