Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Taloyhtiöurakka: Taloyhtiön aitojen uusiminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Kerava

 Rakennuksen ikä

1988

 Remontin toteutus

24.08.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Aitatyöt

Kuvaus

Taloyhtiössämme on n. 40 metrin pituinen raja-aita naapuri taloyhtiön kanssa. Tämä aita tulisi purkaa ja rakentaa uusi tilalle. Perustuksena toivoisimme ruuvipaaluja. Aidan korkeus tulisi olla n. 170-180cm, jänneväli n. 200cm. Aita ei saa olla helposti läpikatsottava, eli selkeä näköeste. Tämän urakan kustannukset jaetaan puoliksi naapuri taloyhtiön kanssa.

Lisäksi Taloyhtiössämme on huoneistojen välissä raja-aidat. Nämä tulisi myös vaihtaa. Väliaitoja tulisi 6kpl joista jokainen 5kpl n. 10m pitkä ja päätyaita n. 6m pitkä. Jokaiseen aitaan lukitsematon portti. Korkeus myös n. 170-180cm. Tämä urakka tulisi täysin taloyhtiömme maksettavaksi. Tällä hetkellä huoneistojen väliset aidat ovat 6m pituisia joten ne jättävät n. 4m kulkuaukon naapurin puolelle. Tämä tulisi siis rakentaa umpeen naapuri taloyhtiön raja-aitaan saakka ja lisätä portit.

Toivomme avaimet käteen remonttia, eli vanhan purku, jätteiden poisvienti ja uuden rakentaminen. Aidan ei tarvitse olla samanlainen kuin nykyinen, mutta yleisilmeeseen sopiva. (Liitteenä 2 kuvaa nykyisestä aidasta, sekä hahmotelma miltä uudet voisivat näyttää. Lisäksi pohjapiirros taloyhtiöstä). Tavoiteaikataulu urakalle kesän/syksyn 2023 aikana.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua

;