Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Terassin laajennus ja katoksen rakentaminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

31 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

07.05.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Pihan huolto

Kuvaus

Nykyisen pienen terassin laajennus isommaksi. Vanha terassi 2,5 m * 4 m. Uusi terassi tulisi olemaan L-muotoinen. 8 m leveä, syvyys 4,6m - 3,3m. Mitat liitteessä olevassa kuvassa.

Terassi tulisi olemaan osittain katettu (valokate, tasainen polykarbonaatti kennolevy, ei aaltoileva). Katoksen mitat 5 m x 3 m. Liittenä kuva mitoista.

Liitteenä kuvat nykyisestä terassista ja naapurin terassista esimerkiksi.

Tarjoukseen kuvaus perustuksista.
Työn ajankohta heti kun mahdollista. Urakoitsija valitaan heti sopivan löydyttyä ja työt aloitetaan heti kun urakoitsijalle mahdollista.

Urakka ei vaadi rakennus lupaa, mutta Lupapisteeltä selvitetty, että urakalle tarvitaan vastuuhenkilöksi rakennusmestari tai kokenut kirvesmies. Lisäksi tarvitaan piirustukset mitoista ja kantavista rakenteista (piirustuksiksi riittää ruutupaperille piirretyt hahmotelmat). Alla Lupapisteen viesti:

"Yleinen vaatimus vastuuhenkilön koulutuksesksi on ollut rakennusmestarin eli rakennusteknikon koulutus. Tällä on haluttu varmistaa, että vastuuhenkilö on pätevä. Tehtävä työ ei nyt ole vaativa, mutta kantavat rakenteet edellyttävät aina vastuullisen toimijan nimeämistä. Kirvesmieskin voidaan hyväksyä tehtävään, mikäli pätevyys voidaan osoittaa esim. riittävällä työkokemuksella. Hänen tulee kuitenkin omata jokin rakennusalan koulutus (esim. kirvesmies) ja lisäksi tulee esittää referenssilista aiemmin tehdyistä töistä ja jos löytyisi vielä työtodistuksiakin, niin aina parempi. Liittäkää ne tähän neuvontapyyntöön yhteystietojen lisäksi.

Liittäkää toteutettavien suunnitelmien mukaiset piirustukset neuvontapyyntöön (esim. asemapiirros ja pohjapiirros). Myös rakenneleikkaus (sivukuva katoksesta), josta katoksen kantavat rakenteet näkyvät mitoitettuna tulee lisätä ennen rakentamisen aloittamista (kuten kantavien kattopalkkien poikkileikkaus, esim. 50 mm x 150 mm ja pilarien poikkileikkaus esim. 100 mm x 100 mm, jne.)."


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua