Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Terassin reunojen vahvistus, porealtaan upotus terassiin ja pergolan rakennus

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

05.08.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Pihan huolto

Kuvaus

Rinteessä sijaitsevaan terassiin on tarkoitus upottaa noin 2,30 x 2,30 m kokoinen poreallas. Kuvissa näkyvään terassin ulkoreunan puoleiseen tyhjään tilaan lisään itse soraa sekä kaivan nykyisestä sorakerroksesta soraa hieman pois, jotta allas saadaan upotettua noin 25-35 cm. Tarkoitus on tiivistää altaan alle jäävä sorakerros, laitaa sen päälle vielä ohut asennushiekka ja betonilaatat altaan alle.

Terassin reunojen vahvistus ja paikka porealtaalle tulisi olla valmiina viimeistään 9.8., sillä poreallas saapuu 10.8. alkavalla viikolla. Jos aikataulu on tehtävän suorituksen osalta ongelma, ole hyvä ja mainitse se tarjouksessa.

Tehtävän kuvaus:
- katkaistava nykyisiä terassin koolauslankkuja ja niiden alla olevia lautoja upotuksen alta ja tuettava terassin reunat, jotta ne kestävät reunoilla kävelyn porealtaan ympäri myös jatkossa
- altaan alle jäävä sorakerros tiivistettävä täryttimellä, soran päälle levitettävä asennushiekka, jonka päälle asennetaan altaan alle jäävät betonilaatat (Voin hommata itse sekä laatat että asennushiekan)
- Noin 380 x 490 cm kokoinen pergola rakennetaan altaan päälle, kun allas on asennettu paikalleen 10.8. alkavalla viikolla.
- Pergolan kattopalkit tulee kuvasta poiketen sivusuuntaan. Niiden tulee olla riittävän lähellä toisiaan, jotta ne toimivat näköesteenä naapuritalon yläkerran suuntaan, mutta sen verran kaukana, että altaasta näkee taivasta. Kattopalkkien päälle ei suunnitella katetta
- Pergolan takasivulle muurin yläpuoliseen osaan rakennetaan vinorimasta näköalasuoja naapuriinpäin

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä.

Ole hyvä ja erittele tarjouksessa työt ja materiaalit.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua