Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Uusi asemapiirros

Hinta 595,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

221 m2

 Sijainti

Alvettula

 Rakennuksen ikä

1990

 Remontin toteutus

07.08.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Arkkitehti

Kuvaus

Hei,

Asun rakennuksessa, jonka virallinen käyttötarkoitus on "141 Ravintolat ja muut myymälärakennukset" ja tässä on asuttu vakituisesti vuodesta 2006. Kuulemma nykyään tälläiseen rakennukseen ei saa laitettua vakituista osoitetta ja se tekee asunnon myynnistä aika hankalaa.

Ajattelin hakea poikkeamislupaa käyttötarkoituksen muutokseen ensi vuoden alussa. Ymmärtääkseni uusi rakennuslaki mahdollistaa tämän ilman, että täytyy hakea rakennuslupaa poikkeamisluvan lisäksi kuten tällä hetkellä pitäisi.

Luulen, että tuohon poikkeamislupaan tarvitaan asemapiirros, joka on ajan tasalla. Nykyisestä asemapiirroksesta puuttuu 3 varastorakennusta eikä se ole muutenkaan nykystandardien mukainen piirros, koska se on vuodelta 1989. Myös rakennusoikeuslaskelma pitäisi olla ajan tasalla.

Jos olette samaa mieltä, että asemapiirros kannattaa tänä vuonna päivittää valmiiksi, haluaisin arvion siitä paljonko sellainen maksaisi. Jonkunhan pitäisi tulla kai tänne myös mittaamaan noita varastorakennuksia yms. Tai voin kai itsekin teille mittailla, mutta tuota piirrosta tai laskelmia en osaa tehdä.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua